Uw Algemene Voorwaarden

Contracten: wie leest ze?

Leest u een contract volledig door voordat u het tekent? Of vertrouwt u erop dat het goed komt met de samenwerking. Dat kan maar als er dan later problemen ontstaan is het te laat. Het conflict is geboren. Als de samenwerking goed is, is een contract vaak minder van belang. Contracten zijn van belang als er verschillen van mening ontstaan, juist als er problemen komen. En dan wordt het lastig om er samen uit te komen. Vooraf een contract goed doorlezen voorkomt problemen. Zorg ervoor dat u weet wat er in uw contract staat. Dan kunt u zich richten op uw business. Bekkering Advies is uw ogen voor de kleine lettertjes en neemt het beoordelen van het graag van u over.

Een contract overnemen van een ander?

Ik neem wel een contract van een ander, dat is ook goed opgesteld. Dat kan, maar past het dan ook echt bij uw bedrijf?
Zo nam een bedrijf voorwaarden over van een bedrijf met een grote offerte-afdeling. Hij stelde alle offertes zelf op en had geen offerte-afdeling. In de voorwaarden stond dat een overeenkomst pas tot stand kwam als de door de klant getekende offerte door het bedrijf nogmaals was getekend. Dit in verband met foute offertes van de offerte-afdeling. Mijn klant stelde echter alle offertes zelf op en hoefde dit niet te controleren. Hij tekende binnengekomen offertes nooit en dus kwamen er geen overeenkomsten tot stand. Door het overnemen van die ene bepaling van een bedrijf dat anders werkte met offertes. Echt een geval van kleine lettertjes!

Wat neemt u op in uw Algemene Voorwaarden?

Welke zaken wilt u graag regelen met uw klanten? Dat legt u vast in Algemene Voorwaarden. Bekkering Advies kan u helpen deze op te stellen. Als u deze Algemene Voorwaarden heeft dan bent u er nog niet. U moet ook nog zorgen dat de Algemene Voorwaarden van toepassing zijn op de samenwerking. En u moet zorgen dat de Algemene Voorwaarden aansluiten bij aansprakelijkheidsverzekering die u mogelijk afgesloten heeft.

Er komt dus heel wat bij kijken om goede Algemene Voorwaarden op te stellen die bij uw bedrijf passen en om dan vervolgens te zorgen dat deze ook van toepassing zijn. Bekkering Advies adviseert u hierbij. Een gerust gevoel dat u kunt vertrouwen op uw Algemene Voorwaarden.

Neem contact op en u weet snel wat we voor u kunnen doen en waar u aan toe bent