Referenties

Tja, die kleine lettertjes…. Soms zijn ze echt niet leuk. Mijn opdrachtgever, die wilde inschrijven op een aanbesteding, wilde graag de bijgevoegde algemene voorwaarden en de ARVODI voorwaarden (voorwaarden vanuit de Rijksoverheid) gecheckt hebben. Want bij het inschrijven op een aanbesteding wil je wel van te voren weten wat de voorwaarden en de knelpunten in die voorwaarden zijn. Prima vraag, maar deze kleine lettertjes gingen mij iets te ver.


Dus Trudy gebeld en echt super snel, binnen een paar dagen was het geregeld. Zij neemt de voorwaarden door, benoemt duidelijk de aandachtspunten en zaken waar je vragen over moet stellen. En dan zie het resultaat en ben ik echt blij: degelijk werk en duidelijke uitleg erbij. Van te voren, terwijl we het bespraken, bleek al haar passie en betrokkenheid. Gecombineerd met een pragmatische insteek, waar ik ook van houd!


Kortom, ik zal iedereen die iets met kleine lettertjes heeft Bekkering Fiscaal en Juridisch advies van harte aanbevelen. Daarnaast weet ik nu al, dat ik Trudy binnen mijn vakgebied veel vaker zal inhuren!

octavia siertsema - Aanbestedingsspecialist

Lieve Trudy,

Via deze weg willen Michel en ik je bedanken voor onze fijne samenwerking en zetten wij je graag in ‘The Spotlights’. De afgelopen jaren heb je U Town en haar klanten erg goed geholpen… Wat zeg ik...? Voortreffelijk geholpen.

Of het nou gaat om de juiste opstelling van contracten, algemene voorwaarden, incasso’s, zakenpartners die moeilijk doen als de samenwerking niet loopt zoals verwacht, merk registratie… Of een gang naar de rechtbank Utrecht… Je draait je hand er niet voor om en realiseert steeds het verwachte resultaat. De juiste strategie, timing, korte lijnen en je scherpzinnigheid zijn steeds jouw belangrijke ingrediënten. Als geen ander weet je complexe zaken plat te slaan tot alleen de kern overblijft. Dit is soms een heel grappig proces om mee te maken (vooral in de rechtbank).

Vraagje: Heb je veel naar Sherlock Holmes gekeken? Het woord verliezen komt niet voor in je woordenboek. Leuke bijkomstigheid is dat je dat je je aanwezigheid overgiet met een dosis gezonde humor.

Ik hoop nog heel lang met je samen te werken. Dat is namelijk een feest. Thanks Trudy;-) X

Eugène Kuisch & Michel Croiset
U Town BV

eugene kuisch - U Town bv 

Neem contact op en u weet snel wat we voor u kunnen doen en waar u aan toe bent