Tarieven

Abonnement of inhuur

Heeft u een vraag of probleem van beperkte omvang? Als uit de intake blijkt dat ik kan helpen het probleem op te lossen, dan kan u mij inhuren voor € 160 per uur, excl. BTW.

Een abonnement is voor veel van mijn klanten een betere keuze. Nu denkt u wellicht "Wéér een abonnement, wil ik dat wel?". Als u naar de voordelen kijkt, begrijpt u dat dit wel een heel aantrekkelijk voorstel is!

  • Na de intake ga ik uw bedrijf leren kennen, zodat ik snel kan schakelen, op het moment dat ik nodig ben
  • Als eerste worden de bestaande Algemene Voorwaarden bestudeerd of update nodig is
  • Belangrijke inkoop- en verkoopcontracten worden bestudeerd op mogelijke juridische risico's
  • In het abonnement is altijd 1 uur inclusief en het uurtarief is € 130 i.p.v. € 160
  • We hebben iedere maand contact: gaan er nieuwe inkoop- en/of verkoopcontracten gesloten worden?
  • Zijn er andere actuele zaken waar ik bij kan helpen? Denk aan incasso-werk, stevige brieven om geschillen te voorkomen of te beslechten. Alles op juridisch gebied kan voorbijkomen: Merkenkwesties of merkenregistratie; Privacy aspecten; Arbeidsrecht gerelateerde onderwerpen.

Kortom, u heeft in feite een goed ingewerkte juridische krachtpatser, maar dan niet op de loonlijst!

Het Basisabonnement

Het basisabonnement bestaat uit een korte intake en vervolgens een inventarisatie, waarbij u kan aangeven wat u vooral wel en wat wellicht niet door mij tegen het licht wil laten houden en wat de hoogste prioriteit heeft.

Wat de omvang in uren precies is, stellen we na de intake vast. Omdat u vervolgens een abonnement heeft, geldt vanaf het eerste uur € 130 per uur. Het abonnement is het eerste jaar in ieder geval voor 12 maanden. Daarna is het met een opzegtermijn van 1 maand te beëindigen.

Zullen we kennis maken?

Ik ben graag bereid kennis te komen maken en met elkaar vast stellen of en welke toegevoegde waarde ik voor uw bedrijf of zelfs in de privésfeer kan hebben? Gebruik onderstaande formulier en we hebben op korte termijn een afspraak:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op en u weet snel wat we voor u kunnen doen en waar u aan toe bent